BALANÇ I PERSPECTIVES DEL PACTE PER A LA REFORMA HORÀRIA

La FAGEM organitza el proper dijous 1 de juliol  una jornada de treball adreçada a les empreses de la comarca en el marc dels plans de formació en matèria de diàleg social i negociació col·lectiva.

La trobada, que tindrà lloc de 9.30 a 12 hores i serà presencial, comptarà amb la presència de Salvador Cardús, Doctor en Econòmiques, professor de Sociologia a la UAB i membre del Consell Assessor per a la Reforma Horària de la Generalitat de Catalunya i de Mireia Recio, tècnica del Departament de Relacions Laborals i Afers Socials de Foment del Treball.

Entre els temes que es tractaran destaquen com la reforma horària ha entrat a l’agenda social i política del país; els desafiaments, obstacles i oportunitats d’una reforma horària; la cara i creu d’una agenda governamental i la reforma horària en l’època post covid, tot allò que hem après durant el confinament.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva amb Foment del Treball. Expedient núm. TSF051/19/00005.

Amb el suport de:

INSCRIU-T’HI