JORNADA SOBRE LA PREVENCIÓ I L’ABORDATGE DE L’ASSETJAMENT SEXUAL A LA FEINA

Us recordem que totes les empreses, independentment de la seva mida, han de tenir un protocol per prevenir i abordar les situacions d’assetjament sexual i per raó de sexe. L’incompliment d’aquesta obligació està qualificat com a infracció molt greu a l’article 8 de la Llei sobre infraccions i sancions en l’ordre social.

Per parlar d’aquest protocol i de què poden fer les empreses per implementar polítiques d’igualtat, la FAGEM organitza, el pròxim dilluns 30 de març, un taller sobre l’abordatge de l’assetjament sexual a la feina.

En aquesta jornada explicarem en que consisteix el protocol per prevenir i abordar les situacions d’assetjament sexual i per raó de sexe, una eina fonamental per l’acompliment de la llei respecte a l’obligatorietat de disposar de mesures per l’abordatge del l’assetjament sexual.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació d’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació pel desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva i tindrà lloc dilluns 30 de març de 10 a 12.30 hores.

La jornada està oberta  totes les empreses de la comarca i té el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Inscripcions

   

%d bloggers like this: